Apartmani

Mala Lamjana - Ugljan, Kali

O apartmanima

Apartmani se nalaze na otoku Ugljanu, mjestu Kali u prelijepoj uvali Mala Lamjana. Netaknuta priroda, borova šuma i jedna od najljepših uvala u zadarskom arhipelagu. Idealno mjesto za odmor za ljubitelje prirode, čistog mora, s malo ljudi, a opet s punim komforom. Biciklističke staze, povezane sa susjednim otokom Pašmanom, blizina kornatskog otočja (mogućnost rezervacije izleta u lokalnoj agenciji, kao i iznajmljivanje bicikla, mopeda i automobila) dio su ponude ovoga mjesta.

Apartmani se nalaze u novom, kvalitetno građenom objektu, dobro su opremljeni (predviđeni za četvero - bračna soba s velikim bračnim krevetom i dva rezervna ležaja - bračni krevet u galeriji i još jedan rezervni kauč na razvlačenje u boravku, idealno za bračni par s dvoje djece). Nadalje, velika terasa s pogledom na more i kompletnu uvalu, masline i karakteristično mediteransko bilje. Kuhinja sa svim aparatima, hladnjakom s ledenicom, štednjakom, napom, klima uređajem, satelitskom TV, sve novoopremljeno s mogućnošću pranja rublja u zajedničkom prostoru.

U kući se nalaze tri identična apartmana s odvojenim stepeništem i ulazima, svaki veličine 46 m². Terasa zasebno ima 12 m². Terase su projektirane s pomakom u prostoru pa svaka ima svoju intimu, a dodatno su odijeljene pregradama.

Svaki apartman ima svoje natkriveno parkirno mjesto. Pored samog ulaza postoji solarni tuš koji je zgodno priručno rješenje za tuširanje. Malo dalje među maslinama nalazi se i sjenica s roštiljem i garniturom za sjedenje za šest osoba. Tu se naši gosti druže, a neki puta i pozovu svoje prijatelje ili čak domaćina u goste.

Apartman 1

(2+2 osobe)

Apartman je nešto drugačiji od ostala dva. Nema klasičan bračni krevet u spavaćoj sobi, već dva odvojena kreveta koji se mogu spojiti u jedan. Ima električnu staklokeramičku ploču za dvije zone kuhanja i električnu pećnicu. Ovo je apartman s daleko najvećom terasom, a njime dominiraju žuto-zeleni tonovi.

VIŠE INFORMACIJA

Apartman 2

(2+2 osobe)

Lijep i intiman apartman u plavim tonovima s velikim bračnim krevetom u spavaćoj sobi. U kuhinji se nalazi klasičan plinski štednjak s četiri plamenika i električnom pećnicom. Uvučena terasa i ogromna bugenvilija daju dobar hlad tijekom dana, premda istočna pozicija terase omogućava gotovo cjelodnevni boravak na njoj.

VIŠE INFORMACIJA

Apartman 3

(2+2 osobe)

Vrlo sličan drugom apartmanu. Opremljenost je identična, no opremljen posteljinom i detaljima u toplim smeđim tonovima. Na terasi bugenvilija stvara hlad tijekom dana. Pogled s terase je specifičan jer ide u dubinu uvale. Sve tri terase imaju prekrasan pogled na more jer se kuća nalazi na povišenom mjestu koje to omogućava.

VIŠE INFORMACIJA